CERTIFICACIÓ ACTIC

enviar un enllaç d´aquesta pàgina.versió per imprimir.

ACTIC

Per fi, els usuaris d’ordinador poden acreditar de forma oficial les seves competències i obtenir un certificat administratiu per a millorar la seva vida curricular i, definitivament, demostrar els coneixements d’informàtica a nivell d’usuari a les entrevistes de treball.

Les sigles ACTIC corresponen a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics.

Les persones que superin satisfactòriament la prova obtenen un certificat acreditatiu emès per la Generalitat de Catalunya , que els acredita un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració, dins l’àmbit del territori Català.

Ceina va ser present, ja en les primeres fases, en el seguiment del disseny d’aquest projecte i, ara, ha estat autoritzada per a supervisar i executar aquests exàmens a la nostra comarca.

La mitjana de la taxa d’aquests, establerta pel propi govern, ronda els 20,00 € per prova i els tràmits cal realitzar-los a http://actic.gencat.cat o directament des del nostre centre.


Oferta ACTIC

En aquest moments, tenim una oferta vigent per a la preparació de l’examen ACTIC còmodament, a distància, des de casa. Realitza el curs complert, que inclou el material d’estudi on-line (activitats interactives, mòduls formatius, vídeos) i el suport a distància d’un tutor per només:

65€

El preu habitual a distància és de 125€ . Per gaudir de l’oferta cal especificar el codi PROMOACTIC2017 en formalitzar la inscripció .


Altre material

Guia de la prova, fent clic aquí .

Proves d’autoavaluació, fent clic aquí (cal que entris al mòdul i, al final a l’esquerra, hi ha la prova d’autoavaluació)


L'ACTIC als mitjans

El passat dilluns, dia 4 d'agost de 2015, es va emetre a l'edició de migdia del telenotícies de TV3 una notícia sobre l'Acreditació de Competències en TIC, ACTIC , i la seva utilitat per obtenir feina per aquells que, arran de la situació de crisi, han perdut el seu lloc de feina i es troben en atur.

És el cas de l'Olga Montserrat, aspirant acreditada de l'ACTIC, que s'ha passat l'estiu treballant com administrativa a l'Illa Fantasia, gràcies a què ha acreditat, entre d'altres, un bon nivell en competències TIC. Així, l'ACTIC, serveix per marcar un estàndard perquè empresa i administració sàpiguen quines capacitats digitals tenen els treballadors.

En Jordi Puigneró, director de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha parlat sobre la revolució digital que estem vivint en l'actualitat i afirma que necessitem ciutadans preparats i empreses que siguin capaces de desenvolupar una nova economia per afrontar aquesta nova era.

Us deixem l'enllaç directe al vídeo de 3 a la carta:

ACTICCeina · Av. Europa 7-9, 08700, Igualada, Barcelona · 938050094
contactar · mapa web · crèdits · avís legal i privacitat ·  RSS