Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante la obtención de datos analíticos sobre sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información, pulse aquí. X

Formación en horario flexible

Quiero más información
Els cursos en horari flexible / individuals són l'opció perfecta per aquelles persones que desitgin formar-se en horari flexible, sense limitacions de temps i totalment al seu ritme. Els horaris de la nostra aula són: dilluns i dimecres, de 18:30 a 21h.

 

Utilice este formulario para hacernos llegar cualquier duda o comentario. Próximamente nos pondremos en contacto con usted.

+34 683 458 704 

También puedes contactar por whatsapp

 

Aviso sobre la protección de datos personales

El envío de datos personales mediante el uso de los formularios electrónicos de Esquemes Informàtics, SL o, en su caso, mensajes de correo electrónico, supone el consentimiento expreso del remitente al tratamiento automatizado de los datos incluidos en los servicios y productos relacionados con las finalidades de los sitios web de Esquemes Informàtics, SL, así como al envío de comunicaciones vía electrónica con información relacionada con Esquemes Informàtics, SL y sus iniciativas.

Els casos pràctics i les simulacions d'empresa són un dels elements més significatius i valorats del nostre mètode. L'estudiant s'identifica amb un personatge, fil conductor del seu aprenentatge, i viu les seves mateixes situacions al llarg del curs al que s'ha matriculat.
La formació individual permet a l'estudiant seguir un itinerari formatiu personalitzat, amb un gran ventall de cursos a la seva disposició, que cobreixen des dels típics continguts d'introducció, als temes tecnològics més especialitzats i en les seves últimes versions .

 

 

 


  Com a exemple, en el curs de Microsoft Excel coneixerem a la Laura :

"És una jove estudiant d'una carrera relacionada amb l'administració d'empreses i, tot i que no ha estat mai partidària de l'ús de l'ordinador, necessita actualitzar-se per estar al dia. La seva ànsia és doble. D'una banda, aquest any, té assignatures d'estadística que la duen pel camí de l'amargura i, per si no anés prou atabalada, a les tardes, s'ha compromès a ajudar a un company en les tasques de gestió de la seva empresa (li han fet un contracte temporal que ella vol convertir en indefinit per mèrits propis)" .

  En aquest escenari, l'estudiant d'Excel es posa a la pell de la Laura i fa totes les feines que a aquesta se li demanen, aprenent a la vegada que ella, des de les opcions més elementals a les més avançades de l'aplicació. De fet, podem descriure el nostre material d'estudi com les paraules d'un professor, mentre dóna classe, però escrites -sobre paper o a la pantalla-.


Una persona que opta per aquest tipus de servei, selecciona els dies i hores que vol assistir a classe i disposa d'un ordinador individual, a més del nostre material didàctic, que li permetrà avançar al seu ritme. Un assessor especialitzat en la matèria que l'estudiant esculli estarà a la seva disposició per qualsevol dubte o consulta que pugui sorgir al llarg de la formació.
 


 

  Vols trobar noves oportunitats de formació al teu ritme?

   Sí. Vull reservar una classe de prova a l'aula d'autoaprenentatge.


 

     IGUALADA          MOLLERUSSA          LES BORGES BLANQUES 

Contactar

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9  
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

LLEIDA | Mollerussa
Passeig Beethoven, núm. 8 
25230 Mollerussa (Pla d'Urgell) 
Teléfono:  973 71 03 85
WhatsApp: 680323626

 

logo blanc blau

LLEIDA | Les Borges Blanques
Carrer Indústria, 8 
25400 Les Borges Blanques (Les Garrigues)
Teléfono: +34 973 71 03 85
WhatsApp: 680323626

ESCOLA D'OFICIS
Carrer de Ponent, 20 baixos 
25230 Mollerussa (Pla d'Urgell) 
Teléfono: 973 71 27 90
WhatsApp: 679732746