29 años cambiando, creciendo y formando

Lunes 20/03/2017
El repte va passar a ser la incorporació de la tecnologia al dia a dia de la formació de les persones.

El 21 de març farà 29 anys de la creació del CEINA.

 

Al seu inici, la formació es centrava a crear usuaris de tecnologia, i actualment es basa en la gestió de diversos àmbits de coneixement.

Manel López i Seuba recorda com era la tecnologia aleshores: és que els ordinadors anaven amb casette!!!

De seguida ens vam adonar que no s'havia d'ensenyar a programar, sino que la necessitat era crear usuaris de la tecnologia. Aquest era el repte del mercat.

El repte va passar a ser la incorporació de la tecnologia al dia a dia de les persones.

 

Amb el pas dels anys i després del primer decenni del segle XXI l'objectiu ja és un altre, tot i que seguim treballant per tal que la tecnologia FACI EVOLUCIONAR la forma d'aprendre, explica el seu fundador, i conclou que el més important és encara el paper d'un formador en una classe, el seguiment del progrés de l'alumne i la forma d'acompanyar l'estudiant fins a la certificació de la seva formació.

I és cert que gràcies a l'era digital, la formació s'ha democratitzat, però no és menys cert que avui més que mai la FORMACIÓ té a veure amb les persones i les oportunitats que busquen per tirar endavant .

 

Això, doncs, és el CEINA ara mateix: un centre nascut a IGUALADA i que dona formació a diferents col·lectius socials, tecnològics, d'oficis, agronòmics i empresarials per tot Catalunya. Amb centres propis a l'Anoia i a Lleida, i d'altres centres associats en més ciutats d'Espanya.

 

CEINA és una empresa de formació que s'ha diversificat. Volem oferir oportunitats de formació en habilitats tan variades com empresarials, alimentària, oposicions. I sempre pensant en la millora curricular de cada persona, que torna a enriquir el seu aprenentatge amb qualsevol dels nostres cursos.

 

Qui encara no ens coneix, es pot sorprendre de la multiplicitat d'especialitats que tenim, des de l'esport fins a l'assoliment de carnets oficials d'oficis, incloent els agraris. Totes importants per a diferents grups i el seu retorn a la vida econòmica.

 

El nostre sistema va íntimament lligat a l'acompanyament en la formació, i aquesta és la base d'aquests anys de treball. Hi ha moltes més coses a celebrar aquest dia, com el Premi d'Art Digital Jaume Graells, però nosaltres celebrem, i molt, que seguim formant.

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau