Empieza el proyecto TRABAJO Y JÓVENES para la incorporación de jóvenes al mercado de Trabajo

Jueves 06/04/2017

El projecte d'inserció laboral TREBALL I JOVES compta un any més amb la intervenció directa de Ceina a la comarca de l'Anoia.

 

El projecte es dirigeix a joves d'entre 16 i 29 anys amb els objectius de millorar el seu perfil professional i assolir un lloc de treball a través d'un acompanyament individualitzat i la connexió directa amb les empreses.

CONTACTA'NS  938050094

Està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, i recolzat per fundacions amb àmplia experiència com la Fundació Antonio Jiménez i Sinergia Social.

Els joves reben durant 9 mesos un acompanyament que els ajudarà a definir l'objectiu professional i a assolir els objectius de formació i millora de les seves competències.

 

ELS PARTICIPANTS HAN D'ESTAR INSCRITS A L'OFICINA DE GARANTIA JUVENIL

 

Les empreses es beneficien de l'accés a uns perfils professionals ben identificats, de valor i amb la garantia de l'acompanyament expert que aporta Ceina, que té al mateix temps un extens coneixement tant de l'àmbit de la formació com del món empresarial.

 

L'any passat l'experiència d'inserció en l'execució d'aquest projecte va ser de més del 50%, i això és un important benefici per als participants i per a les empreses que s'hi apunten.

 

El projecte Treball per a Joves 2016 va finalitzar amb una valoració molt positiva.

 

  • A l'Anoia ens hem dirigit a 17 joves que durant un any els hem ofert suport per a millorar els seus perfils laborals i facilitar la seva inserció.
  • 14 han trobat feina i 11 disposen de contractes laborals iguals o superiors a 6 mesos.

Vols participar i formar-hi part?

CONTACTA'NS   938050094

treballijoves_anoia@sinergia.org

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau