La Asociación Nou Centre Igualada impulsa “La Escuela de Comercio”

Lunes 09/10/2017
L'Associació de Comerciants Nou Centre Igualada ha decidit donar vida a un dels seus objectius més importants per aquest 2017, dissenyant un programa que oferirà formació pràctica en gestió empresarial i noves tecnologies adaptada a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat. 

   L'Escola de Comerç oferirà formació practica en gestió empresarial, tendències i noves tecnologies adaptades a les necessitats dels comerços i serveis de proximitat. Formar-se contínuament en temes pràctics serà el que ens permetrà estar més units i en constant innovació .

"Volem poder aportar en totes aquelles inquietuds dels nostres associats relacionades amb la millora dels seus comerços. Som conscients de que conèixer més i millor les noves tecnologies, tendències i tècniques de venda ens ajudaran a estar més a prop dels nostres clients" explica el seu president Arseni Méndez.

"Sabem que el primer canvi és la decisió de les persones per formar-se, i sabem que la voluntat del comerç hi és per fer-ho." L'Escola de Comerç és una iniciativa de l'Associació Nou Centre Igualada que compta amb la coordinació de CEINA, empresa amb 30 anys d'experiència en el disseny de programes formatius.
El projecte busca impulsar l'hàbit de la formació continuada i l'interès per la implementació dels processos apresos, ja que el material i l'itinerari formatiu ha estat creat pensant en el perfil professional dels assistents.

La formació es durà a terme adaptada als horaris d'aquest tipus de negoci, un punt important en el desenvolupament d'aquesta proposta, ja que per assolir els objectius marcats cal que la conciliació d'horaris amb els participants sigui la més òptima.

Iniciem amb una primera formació subvencionada i gratuïta en la que parlarem de màrqueting i anàlisi de la situació actual de comerç de cadascun dels participants. Les classes s'iniciaràn el proper dia 24 d'octubre, de 14:30 a 17:00, dimarts i dijous, i tindrà una durada de 10 sessions.
 

 FULLETÓ INFORMATIU
BLOC DEL COMERÇ
INFO GUIA NOVEMBRE / 2017

 

 

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau