Formación bonificada

La formación bonificada para empresas, también conocida como formación programada o formación continua, es un tipo de formación que permite que las empresas proporcionen a sus trabajadores acciones formativas, relacionadas con la actividad de la empresa o puesto de trabajo, para que estos actualicen o mejoren sus competencias. Se trata de acciones de formación gratuita para los trabajadores y supone un coste 0€ a las empresas, puesto que el importe es bonificable en las cuotas de la Seguridad Social.

FORMACIÓ BONIFICADA EN EL CONTEXT COVID-19

Per Teresa Creus, responsable de l'àrea econòmica-financera
Experta en gestió de crèdits a la formació (FUNDAE)

Totes les empreses, des de l'any 2004 i amb independència de la seva dimensió, disposen d'una bossa de diners, anomenat crèdit, que poden utilitzar per impartir formació al seu personal. La condició a acomplir és que els treballadors estiguin contractats per l'empresa i cotitzin a la Seguretat Social en règim general. S'exclouen els treballadors autònoms i els funcionaris, però s'inclouen específicament els que es troben en situació d'ERTO.

D'aquesta manera, les empreses poden oferir formació al seu personal sense cap cost afegit.

La Resolució de 15 d'abril de 2020, publicada al BOE de 17 d'abril, del SEPE, estableix mesures extraordinàries per fer front a l'impacte del COVID-19 en matèria de formació professional per l'ocupació en l'àmbit laboral, entre elles iniciar accions en modalitat presencial usant aula virtual.

La nostra infraestructura tecnològica ens permet oferir qualsevol tipus de formació en format Classe en directe, simulant al màxim la modalitat presencial, opció que va molt més enllà de la simple vídeo-conferència. Els alumnes es connecten tots a la mateixa hora, com si assistissin al centre físic, el formador exposa, proposa exercicis, els corregeix, els alumnes pregunten, es proposen dinàmiques grupals, es realitzen exàmens... Només canvia el lloc des d'on s'executa la formació; la resta segueix igual. Tot això en un entorn segur i d'alt rendiment.

Podem esquematitzar el procés en tres senzills passos:

  • Feu un cop d'ull als cursos disponibles, però si necessiteu una formació a mida, ens podeu contactar. El nostre expert en plans formatius us respondrà el més aviat possible.
  • Un cop acordada la formació a impartir, consultarem el crèdit que té la vostra empresa per usar en concepte de formació i s'acordarà un calendari definitiu i un pressupost tancat.
  • L'empresa abonarà l'import de la formació, l'executarà i, posteriorment, se'l podrà bonificar (descomptar) de la Seguretat Social. Així, la formació pot arribar a ser a cost 0.

 

La formació ens transforma, ara més que mai!

 


Cómo aplicar los fondos de la Fundación Tripartita para la formación  ¿Qué necesidad tiene hoy mismo tu empresa?

  ¿Qué tipo de formación busca tu equipo de trabajo?

  ¿Necesitas un horario y unas áreas específicas de formación?

  ¿Quieres motivar a tu equipo y apoyarlos para obtener una certificación oficial?

 

 

Contactar

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

LLEIDA | Mollerussa
Passeig Beethoven, 8 
25230 Mollerussa (Pla d'Urgell) 
Teléfono:  973 71 03 85
WhatsApp: 680323626

 

logo blanc blau

LLEIDA | Les Borges Blanques
Carrer Indústria, 8 
25400 Les Borges Blanques
(Les Garrigues)
Teléfono: 973 14 24 96
WhatsApp: 680323626

ESCOLA D'OFICIS
Carrer de Ponent, 20 baixos 
25230 Mollerussa (Pla d'Urgell) 
Teléfono: 973 71 27 90
WhatsApp: 679732746