Ceina llega a Lleida

Lunes 10/07/2017
Els centres British Formació i l'Escola d'Oficis del Pla d'Urgell, han iniciat una nova etapa empresarial, en convertir-se des d'aquest any en part dels centres Ceina Formació.
 
L'empresa de formació i assessorament empresarial CEINA, amb gairebé 30 anys d'experiència en el sector, té per objectiu que totes les persones que optin per formar-se en diverses àrees, puguin obtenir sempre la certificació corresponent al seu esforç, tant a nivell empresarial com professional.
L'objectiu d'aquesta incorporació és crear un intercanvi de coneixement, reforçar el treball de formació en l'àrea dels oficis a les diferents seus territorials de l'empresa i trobar camins per enfortir el teixit empresarial a través de la formació.
"Una de les notícies importants derivades és l'expansió de l'Escola d'Oficis Industrials cap a altres àrees bàsiques de l'economia catalana", va explicar el director del centre i soci fundador de Ceina, Manel Lòpez i Seuba.
 
"La formació, sempre és el millor camí per al creixement econòmic."
 
Per presentar tots aquests objectius i l'equip que dirigirà aquest projecte, el divendres 7 de juliol es va realitzar un esdeveniment amb autoritats, col·laboradors, clients i mitjans de comunicació de Lleida a les instal·lacions de l'espai gastronòmic Resquitx Restaurant (Mollerussa), amb més de 120 assistents. ↳ Després de les presentacions i lliurament de reconeixements als seus anteriors impulsors, els convidats van gaudir de la sessió "Combinant formatges i vi", tast dirigit per la sommelier Sònia Farran, amb productes seleccionats de la zona.
 
Títol
Uns gairebé 90 minuts de formació i experimentació de sabors que van sorprendre els assistents, per l'aposta innovadora que representa aquesta activitat. D'aquesta manera Ceina arriba a Lleida i es compromet a oferir formació empresarial i de creixement professional amb certificacions pròpies, d'empreses privades i públiques.
 
Si vols saber més sobre els nous centres CEINA a Lleida, visita
https://www.facebook.com/CeinaFormacioLLEIDA    https://www.facebook.com/EscoladOfi...
 
I si necessites assessorament sobre formació empresarial, contacta'ns  general@ceina.com.
 
 
Totes les imatges de l'esdeveniment en aquest àlbum  https://goo.gl/PMU4bB

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau