Nuestra formadora y sommelier Sònia Farran dirigirá la cata de vino y sushi solidario de Cellers Torres

Sábado 18/11/2017
Bodegues Torres celebrarà el dissabte 18 de novembre la quarta edició de la jornada solidària 'Implica't' per col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a les malalties infeccioses.

 La sommelier Sònia Farran durà a terme una sessió de maridatge de sushi i vins dels Cellers Torres en el marc de la jornada solidària “Implica'T” per col·laborar amb la Marató de TV3.

 

   

 

La responsabilitat social no és un tema nou per l'empresa Bodegas Torres, que ha dut a terme projectes solidaris no només a Catalunya, sino a països llunyans com Xil·le, on hi té presència desde fa dècades i ha tingut un paper molt rellevant en la reconstrucció de zones afectades per terratrèmols prop de les seves vinyes.

En aquest cas, l'objectiu solidari va més enllà i uneix la difusió del potencial del territori en la seva activitat vitivinícola i gastronòmica a la formació en maridatge.

Una activitat que diversifica i multiplica els impactes positius, fent conèixer no només el què tenim a l'abast i com disfrutar-ho, sino també les oportunitats de desenvolupament professional i laboral que comporta aquest sector. Disfrutar essent solidaris i alhora obrir expectatives de creixement és una bona manera de fer país.

 

No us ho perdeu 

 

  LA VANGUARDIA 

  Europapress

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau