La obra del premio Ciutat d'Igualada d'Art Digital ya puede verse en la sala municipal

Martes 01/02/2022

Nota de premsa original (La Veu de l'Anoia) aquí.

Fins al 13 de febrer, la Sala Municipal d'Exposicions d'Igualada acollirà l'obra dels dissenyador gràfic, il·lustrador i artista digital, Eduardo Argañarás, guanyador del Premi Ciutat d'Igualada d'Art Digital Jaume Graells 2021.

L'obra d'Argañarás, nascut i format a la ciutat de Buenos Aires, mostra diversos paisatges urbans on es contraposen l'àmbit privat amb el públic. Uns jugadors d'escacs, uns lectors que conversen o joves que festegen conviuen amb amb manifestants que transiten pels carrers de la ciutat, amb llums que passen ràpid i aquells que busquen com sobreviure.

Aquestes formes i espais, originats per la llum i les ombres, deuen la seva existència al coneixement propi i autònom que l'artista fa de la realitat més enllà de les aparences. Aquest ambient tancat, immortalitzat en el present que s'obre al passat i al futur. Les imatges i fotografies, penjades a les parets, ens conviden a pensar en històries passades viscudes al bar. Es tracten de solituds compartides construïdes en llocs de trobada.

L'exposició es podrà veure fins el diumenge 13 de febrer a la Sala Municipal d'Exposicions d'Igualada al carrer Garcia Fossas número 2.

 

Encuentro con los sueños - Premi d'art digital Jaume Graells

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau