¿Qué es y cómo te beneficia inscribirte en un certificado de profesionalidad?

Del 12/02/2018 al 27/12/2030

Els certificats de professionalitat són una eina molt útil per accedir al mercat laboral acreditant coneixement i aptitud per a l'activitat laboral que es vol desenvolupar, d'acord amb les exigències del mercat de treball.

Aquest espai, inaugurat fa molt poc temps i situat al centre de la ciutat, ofereix un munt de possibilitats pensades i construïdes al voltant de la gastronomia i les persones. Així, suposa una alternativa per a les persones que volen fer celebracions a casa seva i els falta espai, però també ofereix un espai íntim i exclusiu per a reunions d'empreses on es vulgui disposar d'un plus més que no es trobaria a un restaurant convencional.

Equipat com un restaurant, amb una cuina complerta i tots els accessoris necessaris, ofereix l'entorn adequat, també, per realitzar formació de qualitat amb grups reduïts de persones. Precisament, el conveni amb CEINA té aquesta finalitat i, de moment, s'han programat dos cursos de sumilleria i maridatge de vi, i dos més de cuina japonesa.

Els interessats podeu adreçar-vos a CEINA, al telèfon 938050094.

 

KOKKEN formació i distracció

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau