Nuestros éxitos formativos en un equipo mayoritariamente femenino

Miércoles 08/03/2017
El 8 de març és el dia internacional de la dona treballadora, reconegut per l'ONU i cada cop més aparador d'una situació de desigualtat que evoluciona amb el temps, però que continua fent evident que no és un tema resolt.

Fa deu anys la diferència en el salari brut mitjà a Catalunya era de 18.136 euros per les dones i 25.109,98 euros pels homes. El panorama no ha canviat massa. I tot i això, les dones son cada cop més presents en el desenvolupament i l'èxit empresarial. El fet és més evident en un teixit productiu com el català, on les petites i mitjanes empreses suposen una immensa majoria de la capacitat d'ocupació total.

El Ceina és un exemple paradigmàtic d'aquest rol creixent de la dona, que s'evidencia en la seva presència majoritària en la seva plantilla, en la constatació de posició de www.ceina.com lideratge de l'empresa en el seu àmbit i en l'efecte de visibilitat que li dóna l'activitat formativa.

 

 

Més enllà de les capacitats individuals, on no són admissibles les diferències entre home i dona com a plantejament bàsic, el fet que la dona sigui en el nostre context social la protagonista directa de la gestió de la conciliació familiar la fa especialment eficient en la gestió de la complexitat de l'activitat formativa. Aquesta deu ser una de les raons fonamentals de l'èxit del CEINA i, per tant, un dels seus valors principals.

 

Els entorns complicats ens tornen resilients, i les dones d'aquest país ens hi hem tornat: flexibles, eficients i bones gestores. Bona notícia pel projecte empresarial i bona mostra d'un camí cap a una societat més justa i productiva.

 

 

Per què formar-se al Ceina?

Doncs perquè les nostres dades ens avalen:

  • Nivell d'inserció: 69,70% .
  • Percentatge d'assistència: 90,23% .
  • Satisfacció Interna: 9,4.

#aCeinaformat

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau