Reunión del equipo administrativo de los Centros CEINA en Cataluña

Martes 09/05/2017
Des de l'inici del 2017 la incorporació de diversos centres de la zona de Lleida a l'equip de Ceina ja és una realitat. L'objectiu més important de la fusió és la posada en marxa de l'Escola d'Oficis a tot Catalunya.

16 professionals de les zones de Lleida i Barcelona es van reunir al centre CEINA d'Igualada. La raó principal és que els nous equips de gestió es coneguin i comparteixin informació en les àrees de desenvolupament, implementació, expansió, comunicació i relacions empresarials, amb l'objectiu fonamental d'impulsar noves línies de formació tant a nivell presencial com digital.

 



https://www.slideshare.net/manelceina/ceina-29-anysformant

Manel López director general del Ceina, explicà que el més important dels equips dedicats a la formació a diversos nivells "és el compromís i la responsabilitat d'oferir immediatesa, qualitat i innovació". El concepte de que la formació transforma les persones i més encara a l'era digital és bàsic per la nostra forma d'ensenyar.

 

https://www.instagram.com/p/BTq7Ic6hnj2/?taken-by=ceinaformacio

Les persones que estiguin interessades en continuar la seva formació a Igualada, Mollerussa, Les Borges Blanques o a qualsevol dels centres associats podran fer-ho comptant amb que l'oferta acadèmica està cada cop més enfocada al perfil empresarial actual, i que sobretot es busca certificar les habilitats que permetin millorar el futur professional dels alumnes del centre.

 

L'equip va viure les experiències d'escapament, formació game based learning i jocs per empreses amb la coordinació de Cocolisto, especialitzats en gestionar reptes per a la ment, que fan aflorar les habilitats, la personalitat, el pensament creatiu i l'enginy de cada participant. Però el més interessant és el plantejament que impulsa cap a la gestió col·lectiva per assolir l'objectiu final.

 

www.ceina.com

I, per acabar, l'equip es va dirigir al restaurant Camí del Castell, que es convertirà en un altre centre de formació CEINA.

 

Vols conèixer més sobre el nou CEINA?   https://www.slideshare.net/manelcei...

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau