Formación para promover la cultura gastronómica

Miércoles 14/06/2017
L'Anoia viu una etapa d'especial atenció a la promoció de la seva gastronomia, amb propostes diverses que s'estan consolidant i que demostren el dinamisme del sector. 

Dins de la promoció dels productes de proximitat hi juguen un paper fonamental els vins, caves i cerveses. Així, els tasts de vins son un bon exemple de com promoure la cultura gastronòmica tant dels que ofereixen els productes com dels que en gaudeixen.

 

 

També les propostes formatives promogudes per VadeFoodies Igualada son una altra mostra de les eines que té el sector per fer-se més visible.
 
En tot aquest entorn, la formació és estratègica per consolidar i fer créixer tota l'activitat comercial entorn de la gastronomia. Per això, les possibilitats que dona l'Escola d'Oficis per enfortir els perfils professionals implicats son una clara oportunitat per un futur gastronòmic de la comarca que cada cop es veu més brillant i prometedor.
 
Però la formació ha de ser un fet des de dins cap a fora.
 
Un punt a meditar des dels promotors gastronòmics fins als usuaris. Cada esforç públic i més encara els privats per conèixer millor sobre vins, alimentació, producció, disseny o promoció gastronomica són benvinguts ara més que mai. Doncs la millora cultural i el coneixement serà l'impulsor de la millora cultural. És a dir a més informació i formació tindrem clients orgullosos de la seva producció local i per tant millors ambaixadors per promoure el consum.
 
No es tracta només de les fires gastronòmiques. Es tracta d'un procés complet en el qual tots estem involucrats.

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau