“Es importante creer en el producto de la comarca”

Martes 30/05/2017
Sònia Farran  "Som molt bons a nivell gastronòmic i la gent, fins ara, no ho sabia."
"Les fires gastronòmiques són una de les moltes opcions que tenim per a dir-li a la gent coses que potser ni s'imagina, com ara que a la Comarca de l'Anoia, per exemple, tenim xai, conill i vedella i que són de gran qualitat" explica Sònia Farran, sommeliere i formadora que torna a dirigir l'organització del TASTANOIA.

"Hem evolucionat. Després de 6 anys millorem tots, i els participants volen fer coses cada cop mès sofisticades. El compromís dels expositors és altíssim i les idees són variades. La gent de la comarca hi està compromesa.
Qualitat, innovació i Km0 han estat els referents d'aquest any al Tastanoia. Però sobretot ho han estat la bona disposició dels restaurants i els locals gastronòmics a participar i compartir a peu de carrer les seves apostes culinàries de qualitat. Que l'Anoia és una terra de vins i bones cerveses és una cosa que ara es coneix.

Però l'organització del sector, el compromís de comarca i la promoció col·lectiva, és el que realment ens situarà al mateix nivell de l'esforç individual." 
 

ENLLAÇ: 

  CANAL TARONJA

 

 

SEDE CENTRAL
Avinguda Europa, 7-9
08700 - Igualada (Barcelona)
Teléfono: 93 805 00 94
WhatsApp: 683458704

logo blanc blau